Onze business


DESIGN GROUP

Is het resultaat van internationale samenwerkingsgroep van elk milieu-informatie en reclame-industrie bestaande uit vertegenwoordigers en deskundigen uit de reclame, grafische ontwerpers, programmeurs, beëdigde vertalers van vreemde talen en andere personen en bedrijven samen te werken aan projecten van de gegevens die elk individueel aangepast aan de behoeften van de klant is.

swiat

PROJECTEN

De oprichting van dit project is te bereiken de zo breed mogelijk publiek (dat wil zeggen, "uw potentiële toekomstige klanten") in de meest opvallende, de snelle en makkelijke manier. Ga op tegen de verwachtingen van onze klanten en hen een aanbod van oplossingen voor de promotie en de reclame van A tot Z waarmee u in detail in latere secties op onze site leert.

prezenter-300x206

DOELGROEP

We werken vanaf het moment dat uw visie totdat na het moment van volledige voldoening bij de uitvoering van het project-onze tevredenheid- en dus – uw product, uw bedrijf, uw bericht met succes naar de klant gaat, en met de permanente samenwerking tussen partnerbedrijven elke dag om uit te breiden haar aanbod en aan te passen aan de strenge eisen en hogere sporten van ons aan de reclame bedrijf op de Belgische markt opgehangen.